Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πολυετή εμπειρία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση

Το κέντρο ειδικών θεραπειών Έργο & Πράξη στην Ξάνθη απαρτίζεται από μια άρτια εξειδικευμένη ομάδα, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση στον κλάδο της Ειδικής Αγωγής.

 

Σε ένα υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, το προσωπικό μας, δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές θεραπείες, έχοντας, πάντα, ως επίκεντρο τις ανάγκες των παιδιών.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ

Εργοθεραπεύτρια

Η Ελένη Παπαδογιάννη είναι πτυχιούχος του τμήματος Εργοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθήνας με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 1995 και ενεργό μέλος του ΝΠΔΔ ΠΣΕ (Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών).

 

Διαθέτει πιστοποιημένη εκπαίδευση στη μέθοδο της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (SI) και έχει παρακολουθήσει ομαδικές και ατομικές εποπτείες επί τριετία. Κατέχει πιστοποιητικό εκπαίδευσης και είναι χρήστης της μεθόδου «Εντατικής Αλληλεπίδρασης», ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια TEACCH, Συμπεριφορικής Οπτομετρίας, ΜΑΚΑΤΟΝ, Δυσγραφίας, Δυσφαγίας,κλπ. Επιπλέον, συμμετέχει διαρκώς σε συνέδρια και ημερίδες σχετικές με την Εργοθεραπεία.

 

Είναι εκπαιδευμένη στο αξιολογητικό εργαλείο Baylley-III, για βρέφη και νήπια και στο αξιολογητικό εργαλείο DTVP-2 (αναπτυξιακό τεστ οπτικής αντίληψης που αφορά παιδιά από 4-11 ετών).

ΤΑΡΠΙΔΟΥ ΗΛΙΑΝΑ

Λογοθεραπεύτρια

Η Ταρπίδου Ηλιάνα είναι απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι Ηπείρου και κατέχει τίτλο Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Διεπιστημονική προσέγγιση των Αναπτυξιακών Διαταραχών σε παιδιά». Είναι ενεργό μέλος του ΣΕΛΛΕ και διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

 

Έχει πιστοποιημένη κατάρτιση στην Εντατική Αλληλεπίδραση, στο ΜΑΚΑΤΟΝ, στο PECS, στην Αναπτυξιακή Λεκτική Δυσπραξία SIMATA, στο Πρωτόκολλο Λογοπεδικής Αξιολόγησης Σχολικής Ηλικίας και τέλος στη Νευρομυϊκή Ηλεκτρική Διέγερση/Δυσφαγία & Νευρογενείς Διαταραχές.

ΕΔΑ ΑΛΗΜΠΑΣΗ

Εργοθεραπεύτρια

Η Έδα Αλημπάση είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και τελειόφοιτος του τμήματος ΠΑΜΑΚ. Διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι ενεργό μέλος του ΠΣΕ (Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών).

 

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, όπως «Μέθοδος αντιμετώπισης Δυσγραφίας», «Θεωρία της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης», «Πρόγραμμα εκπαίδευσης Εργοθεραπευτών στην Παιδιατρική Εργοθεραπεία», «Γλωσσικό Πρόγραμμα ΜΑΚΑΤΟΝ», «Εντατική Αλληλεπίδραση», «Αναπτυξιακή Συμπεριφοριστική Οπτομετρία (Εισαγωγή στην αίσθηση της όρασης, όραση και μάθηση, όραση και αυτισμός)».

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Β. Εργοθεραπείας

Η Βασιλική Λαζαρίδου έχει πτυχίο Β. Εργοθεραπείας από τα Δ.ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Διαθέτει μεταπτυχιακή πιστοποίηση στις Εφαρμογές Ειδικής Αγωγής και Higher Professional Diploma in Occupational Therapy Level 5, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια TEACCH, πιστοποίησης συστήματος γραφής Braille, κ.λπ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΟΥ

Β. Εργοθεραπείας

Η Κωνσταντίνα Τσεσμετζίδου είναι τελειόφοιτος του τμήματος προσχολικής αγωγής του ΔΠΘ, και διαθέτει πτυχίο Β. Εργοθεραπείας του Δ.ΙΕΚ Καβάλας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια όπως «Οπτικές στρατηγικές βασιζόμενες στο TEACCH», «Εισαγωγή στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση» κ.λπ.

Έχοντας ως κινητήριο δύναμη την αγάπη μας για τα παιδιά, είμαστε δίπλα σας, ανά πάσα στιγμή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Επικοινωνία